Afscheid van Contactgroep VI

Met meer 185 aangesloten ouders en 75 actieve leden is de oudervereniging van onze campus een springlevende groep van actieve ouders. Op het einde van het schooljaar blikte voorzitter Rony Rabijns tijdens de traditionele 'feestvergadering' terug op het afgelopen werkjaar.

 

En deze groep heeft niet stilgestaan. Ze organiseerden kennismakingsavonden, info-avonden, contactgroepen. Ze waren helpende handen bij tal van schoolactiviteiten en organiseren activiteiten voor onze leerlingen tijdens de deliberaties. Daarnaast zijn ze steeds een belangrijk klankbord over de werking van onze school.

 

Maar helaas moeten we dit jaar afscheid nemen van 'contactgroep VI'. De kinderen van deze ouders studeren over enkele dagen af aan onze campus. De contactgroep werd in de bloemetjes gezet voor hun jaren inzet en engagement. Na 6 jaar samenwerken is het een hechte groep geworden. En in het verleden is al gebleken dat de contactgroepen ook na het 6de gewoon blijven 'doorvergaderen' in contactgroep VII, VIII, IX, ...

 

Dankjewel iedereen!

 


Sint-Hubertus maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap