SHN on the road

Ook dit jaar waren de weergoden ons weer goedgezind op onze traditionele fietstocht! Niet te warm, niet te koud, geen regen: ideaal weertje om wat kilometertjes af te malen op ons stalen ros. 's Ochtends verzamelden alle jaren op de speelplaats om daarna -onder leiding van meneer Loenders- klas per klas te vertrekken voor een tripje op de fiets.

Met het derde jaar reden we richting Hechtel-Eksel. Via een kleine omweg langs de Duitse militaire begraafplaats kwamen we rond de middag aan in de prachtige Hechtelse duinen. Hier konden de leerlingen genieten van hun eigen lunch onder een stralend zonnetje! 


Na de middagpauze werden de leerlingen terug per klas gezet en speelden ze in het zand plezante spelletjes. Zo leerden de leerlingen elkaar, maar ook hun leerkrachten wat beter kennen. Iedere klas kreeg via een doorschuifsysteem het Kubb-spel, een kringspel, estafettespelen, touwtrekken, frisbee en een heus spinnenweb voorgeschoteld. Plezier verzekerd, voor jong en oud! 

Rond twee uur was het tijd om terug op het zadel te kruipen om de laatste kilometers af te leggen richting ons college. Fijn om de warme week zo af te sluiten!


Sint-Hubertus maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap