Eerstejaars fleuren Oxfam Cadeaubeurs weer op!

In een multimedia-techniek ontwierpen de leerlingen van het eerste leerjaar van WICO capus St-Hubertus weer mooie, felle affiches uit voor de Oxfam Wereldwinkel: de werkjes tonen mooie, decoratieve 'exotische' dieren in een zwart-wit contrast, terwijl de achtergrond en de layout uitgewerkt zijn in mooie warme of koude kleuren: een krachtige combinatie!

Deze kleurrijke affiches werden ontworpen voor de Oxfam-cadeaubeurs die plaatsvindt vanaf zaterdag 28 november 2015 tot 4 januari 2016 in de Oxfam/Idé-winkel in winkelgalerij Forum in Neerpelt centrum. Deze ontwerpen hebben ze uitgewerkt tijdens de lessen Plastische Opvoeding bij Mr. Proost. Mevr. Reumers heeft ze dan weer opgehangen in de winkel, met behulp van Oxfam-vrijwilligers

Een ruime selectie van de foto’s kan je online terugvinden op picasaweb.google.com/SHNkunst. Maar je kan de affiches natuurlijk best gewoon ‘live’ gaan bekijken op de cadeaubeurs: het zijn werkelijk prachtige kunstwerkjes geworden… Een dikke proficiat aan alle jonge kunstenaars!


Sint-Hubertus maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap