Imago Tijl dans ''De oneindigheid van de canon''

Op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 maart 2016 presenteren de dansers van Imago Tijl hun 59ste voorstelling genaamd 'De oneindigheid van de canon'.

 

Je kent het beeld wel van de zee met haar eb en vloed, van de golven die om beurt het strand bespoelen en allerlei dingen achterlaten. Je kent het beeld wel van de wind die het zand opwaait tot een hoopje duin, waarna kinderen al spelend de korrels terug naar de zee brengen. Je kent het beeld wel van de zon die elke dag weer in de zee glijdt en een rode gloed over de kabbelende golven strooit ... De beelden van de herhaling, de op en neer gaande herhaling van steeds diezelfde beweging, steeds weer die canon, die oneindigheid van de canon ...

 

U vindt dit cryptisch? Dan is het nu aan u om te komen kijken en samen met drieënzeventig jongens en meisjes 'De oneindigheid van de canon' te beleven in ons huistheater Dommelhof te Neerpelt.

 

U kan kaarten bestellen op 011/80.50.02 of op www.imagotijl.be/tickets. De voorstelling van 5 maart is bijna uitverkocht, voor de andere 2 voorstellingen zijn er nog kaarten beschikbaar.


Sint-Hubertus maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap