We zijn een Olympiadeschool Natuurwetenschappen!

Inspanningen worden beloond, ook bij de Olympiades Natuurwetenschappen. De laatste 3 schooljaren nam de campus steeds deel aan de vijf olympiades natuurwetenschappen (biologie, chemie, fysica, geografie en JON). Elk jaar plaatste zich minstens één deelnemer voor de tweede ronde en er was over de periode minstens 1 finalist.

 

Deze knappe prestatie werd vorig weekend beloond met de titel "OlympiadeSchool Natuurwetenschappen". En titel die slechts 15 scholen in Vlaanderen te beurt viel. 

 

Het was voor de vijfde maal dat de Vlaamse Olympiades voor Natuurwetenschappen deze titel uitreikte. Deze keer tijdens de proclamatie van de geo-olympiade waar Niels Sevens en Wout Vanderheyden werden gelauwerd voor hun finaleplaatsen.

 

De erkenning als "OlympiadeSchool Natuurwetenschappen" is de kroon op het werk van de leerkrachten om de leerlingen te stimuleren aan de olympiades deel te nemen en hen de nodige kennis en vaardigheden bij te brengen om goede resultaten te behalen. En natuurlijk ook een pluim voor de leerlingen zelf: je moet het ook nog waar maken!


Sint-Hubertus maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap