Welkom op SHN!


De eerstejaars werden opgevangen door hun klastitularissen op de speelplaats. Daarna maakten ze ook kennis met hun klasgenoten en kregen ze wat meer uitleg over de school.

 

Maar zo'n groot schoolgebouw... Waar moet ik zijn? Loop ik niet verloren? Na de speeltijd werden de klassen in groepjes verdeeld en mocht ieder groepje op stap gaan met een i-pad. Ze moesten een heuse digitale fotozoektocht tot een goed einde brengen, alsook een aantal samenwerkingsspelen. Hierdoor leerden de leerlingen elkaar, de leerkrachten en het schoolgebouw wat beter kennen.

 

Na de middagpauze werden de eerstejaars als het ware ondergedompeld in een parascolaire beurs. Op het college is namelijk naast het lesgeven ook heel wat te beleven op cultureel en sportief vlak. Alle activiteiten werden voorgesteld: leerlingenraad, milieuraad, sport op school, toneel Lapsus in Dubio, hiphop-dansgroep Y NOT, het koor en onze dansgroep Imago Tijl. Zo is het voor de leerlingen makkelijker om een beeld te vormen en om te kijken of ze van een van deze activiteiten deel willen uitmaken. Wij hopen natuurlijk van wel!

 

Allen heel hartelijk welkom op het college en laten we er samen een toffe school van maken!

 

 

Klik hier voor meer foto's...


Sint-Hubertus maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap