Wereldpremière van 'Klankspiegelingen'

Op zaterdag 5 november is de kerk van Neerpelt-centrum het decor van 'Klankspiegelingen'., een totaalspektakel van muziek, dans en beeld. Een geheel nieuwe creatie. We nodigen u hier graag voor uit, omdat onze school hier nauw bij betrokken is.
Klankspiegelingen geeft de aftrap voor het feestjaar rond 60 jaar Imago Tijl. Leerkrachten Jan Verheyen en Luc Morren zijn de drijvende krachten achter het project: M. Verheyen als initiatiefnemer/beiaardier en M. Morren als auteur/regisseur/choreograaf. Vele leerlingen musiceren mee in het orkest of koor. En wat nog meer is: de compositie van dit orkestrale werk is van onze oud-leerling een aanstormend talent Nick van Elsen. Hij is momenteel student compositie aan het conservatorium van Antwerpen.
'Klankspiegelingen' wordt op 5 november voor de allereerste maal uitgevoerd, zowel om 19 uur als 20.30 uur. Uniek en eenmalig en dus zeker niet te missen! Kaarten kunnen gereserveerd worden via beiaardneerpelt@gmail.com of via leerkracht J. Verheyen. Wacht er niet te lang mee, want de plaatsen zijn beperkt en de voorstelling van 19 uur is al bijna uitverkocht.


Sint-Hubertus maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap