Beste leerling

Weldra zet je - samen met je ouders - de stap naar het secundair onderwijs. Dit is voor jou vast een reuzenstap. Er komen zoveel dingen bij kijken ...

Met de brochure "Je nieuwe school" willen we je al een eindje op weg helpen. Het komt er nu op aan een goede start te nemen in het secundair onderwijs. Dit begint met het maken van een juiste studiekeuze. Je huidige leerkracht, de CLB-medewerker en je ouders zullen je hier wel bij helpen. Kiezen voor Campus Sint-Hubertus is kiezen voor een school met algemeen vormend onderwijs, de klemtoon ligt dus hoofdzakelijk op het theoretische karakter van het leren.

Het is onze grootste zorg dat al onze leerlingen bij ons op school zo goed mogelijk aan hun trekken komen, zowel op studievlak als op persoonlijk vlak. Wij willen je ook graag inhoudelijke en praktische informatie meegeven op onze infodag of bij de inschrijving.

Is je keuze gemaakt? Dan kan het avontuur beginnen.
Je staat er niet alleen voor: stap voor stap zal de school je begeleiden bij je studies.

Beste ouders

De keuze voor een goede secundaire school voor uw dochter of zoon is beslist niet eenvoudig. De brochure wil u wegwijs maken in WICO Campus Sint-Hubertus. Onze school wil leerlingen een ontwikkelingstraject op persoonlijk en intellectueel vlak aanbieden. Dit traject is gebaseerd op de vier pijlers van ons opvoedingsproject: een christelijke school met een sterke leerlingengerichtheid, met aandacht voor een brede persoonlijkheidsvorming en een focus op kwaliteitsvol onderwijs. Wij zijn een ambitieuze school met een menselijk karakter en wij willen samen met u werken aan de ontplooiing van uw kind.

Welkom op onze school!

Klik hier om de brochure "Je nieuwe school" te downloaden.

Sint-Hubertus maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap